.

Scroll mouse pentru marire/micsorare

Soare

550 RON

Aranjament cu flori artificiale 

disponibil

Doriti sa faceti un cadou si sunteti in incurcatura? Sigur veti aduce bucurie in sufletul si inima persoanei care primeste darul. Trebuie doar sa-l comandati!

Aranjamentele din flori artificiale pot fi admirate in fiecare zi, in fiecare incapere din locuintele proprii, ale familiei si ale prietenilor. 

BeatrixArt va propune un aranjament floral deosebit, creat intr-o vaza din piatra, de culoarea pamantului, avand diametrul 12 cm si inaltimea 19 cm. Vaza face parte integranta din aranjament, valoarea sa fiind inclusa in pretul final al aranjamentului. In vaza am asezat un buchet in care am adunat flori galbene si portocalii: gerbera, trandafiri, frezii, margarete, dalii, mimoza, amaryllis (crin de camera) si verdeata: asparagus, frunze. Florile si plantele, toate cu aspect natural, sunt realizate din materiale textile si plastic, cu tije din plastic cu insertie metalica. Pentru stabilitate, puteti pune nisip in interiorul vazei. 

Dimensiuni aranjament:

Diametru aranjament: 45 cm

Inaltime aranjament: 52 cm 

Dimensiuni vaza:

Diametru vaza: 12 cm

Inaltime vaza: 19 cm

Tip floare: gerbera, trandafir, frezie, margareta, dalie, mimoza, amaryllis (crin de camera).

Culoare aranjament: galben, portocaliu, verde.

Amplasare: In interior sau exterior acoperit, departe de razele directe ale soarelui, vant puternic, ploaie.

Instructiuni intretinere: Praful se indeparteaza cu ajutorul unui pamatuf, carpa uscata sau uscator de par setat pe aer rece.

Nu exista recenzii pentru moment.

147