.

Scroll mouse pentru marire/micsorare

Very Peri

400 RON

Aranjament cu flori artificiale

 

disponibil

Doriti sa faceti un cadou si sunteti in incurcatura? Sigur veti aduce bucurie in sufletul si inima persoanei care primeste darul. Trebuie doar sa-l comandati!

Aranjamentele din flori artificiale pot fi admirate in fiecare zi, in fiecare incapere din locuintele proprii, ale familiei si ale prietenilor. 

BeatrixArt va propune un aranjament floral deosebit, creat intr-o vaza ceramica cu model,  albastru cu alb, avand diametrul max.11 cm, in partea de jos si 9 cm in partea de sus, inaltimea 20 cm. Vaza face parte integranta din aranjament, valoarea sa fiind inclusa in pretul final al aranjamentului. Culoarea anului 2022, Very Peri, un lila vesel, este o nuanta de violet, apropiata de albastru, a carei prezenta stimuleaza „inventivitatea si creativitatea”-Pantone. In vaza am asezat flori avand aceasta culoare: irisi, frezii, liliac, hortensii, floare de varza, trandafiri albastri si multa verdeata: asparagus, feriga, frunze; crengi cu bobite violet. Florile si plantele, toate cu aspect natural, sunt realizate din materiale textile si plastic, cu tije din plastic cu insertie metalica. Pentru stabilitate, puteti pune nisip in interiorul vazei.

Dimensiuni aranjament:

Diametru aranjament: 42 cm

Inaltime aranjament: 50 cm

Dimensiuni vaza:

Diametru vaza: 11 cm

Inaltime vaza: 20 cm

Tip floare: trandafir, iris, frezie, liliac, hortensie, floare de varza.

Culoare aranjament: albastru, lila, verde.

Amplasare: In interior sau exterior acoperit, departe de razele directe ale soarelui, vant puternic, ploaie.

Instructiuni intretinere: Praful se indeparteaza cu ajutorul unui pamatuf, carpa uscata sau uscator de par setat pe aer rece.

Nu exista recenzii pentru moment.

266