.

Scroll mouse pentru marire/micsorare

Buchetul reginei

400 RON

Aranjament cu flori artificiale

disponibil

BeatrixArt va propune, un aranjament floral deosebit. Am creat acest buchet, pornind de la florile si plantele culese din gradinile Palatului Buckingham si care au fost folosite pentru realizarea coroanei de flori asezate pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Pentru executarea buchetului eu am folosit trandafiri, hortensii, dalii, bujori, garoafe, frezii, ranunculus, cosmos, mini clematis, mini trandafiri si multa verdeata, inclusiv rozmarin si frunze de stejar. Florile si plantele, toate cu aspect natural, sunt realizate din materialele textile si plastic, cu tije din plastic cu insertie metalica.

Recomandare pentru vaza: diametrul in partea de sus 6 cm si inaltimea 20 cm, min.; sa fie stabila, buchetul fiind mare (diametru 40 cm) si destul de greu (aproape 1 kg). Pentru stabilitate, puteti pune nisip in interiorul vazei.

Aranjamentele din flori artificiale pot fi admirate in fiecare zi, in fiecare incapere din locuintele proprii, ale familiei si ale prietenilor. Sa ne bucuram de ele!

Dimensiuni buchet:

Diametru buchet: 40 cm

Inaltime buchet: 45 cm

Culori aranjament: roz, visiniu (burgundy), cyclamen, violet, rosu, alb, galben, verde.

Amplasare: In interior sau exterior acoperit, departe de razele directe ale soarelui, vant puternic, ploaie.

Instructiuni intretinere: Praful se indeparteaza cu ajutorul unui pamatuf, carpa uscata sau uscator de par setat pe aer rece.

Nu exista recenzii pentru moment.

193