Catalog

Oferte speciale

Momentan pregatim oferte pentru dumneavoastră

Produse

 • De sezon

  Fiecare anotimp are farmecul lui! Chiar daca unei persoane ii plac doar unele si aceleasi flori - indiferent de perioada din an, noi am incercat sa facem o impartire a aranjamentelor BeatrixArt si dupa datele din calendar. Aranjamentele din flori artificiale, din flori si plante uscate si conservate le puteti admira in fiecare zi, in fiecare incapere din locuintele proprii.

 • Pentru casa

  Doriti sa faceti un cadou si sunteti in incurcatura? Va propunem un aranjament floral original, unicat si sigur veti aduce bucurie in sufletul si inima persoanei care primeste darul. Florile artificiale sunt la fel de frumoase precum cele naturale, dar in plus au un mare avantaj: se pastreaza mult mai mult, ani de zile raman neschimbate.

  In aceasta categorie am inclus toate aranjamentele florale pe care le propunem pentru acasa - locul unde revenim intotdeauna cu mare placere dupa o zi obositoare petrecuta la serviciu, acasa - locul unde ne petrecem timpul impreuna cu cei dragi, cu familia. Cu aceste aranjamente florale incercam sa infrumusetam casele dumneavoastra. Este minunat ca atunci cind intri intr-o locuinta, sa gasesti un aranjament floral pe masa din living, pe o polita langa cartile din biblioteca sau intr-un colt linistit...

 • Pentru birou

  Va propunem cateva aranjamente florale moderne pentru firme, institutii, hoteluri, restaurante, sali de conferinta sau alte locatii office. Aceste aranjamente florale unicat au fost realizate cu multa migala si atentie, utilizand flori artificiale deosebite, cu aspect natural. O pata de culoare pe birou sau in sala de sedinte, la intalnirile business.

 • Comenzi onorate

  Galeria aranjamentelor florale unicat care au ajuns in casele clientilor BeatrixArt

 • Plante naturale uscate

  Iubitorii de flori alergici la polenul florilor naturale sau cei pe care florile artificiale nu-i incanta, pot alege aranjamente florale din plante naturale uscate. Aranjamentele BeatrixArt din flori si plante naturale uscate va vor inveseli si colora orice incapere. La realizarea acestor aranjamente unicat, am folosit plante naturale uscate, plante naturale conservate si decoratiuni naturale uscate, precum si alte obiecte provenite din natura.

 • De sarbatoare

  Tuturor ne plac sarbatorile! Ne place sa primim cadouri. Sa-i surprindem placut si noi pe altii! Daruind un aranjament BeatrixArt realizat din flori artificiale cu aspect natural din matase, flori si plante naturale uscate, plante naturale conservate, puteti sa vedeti sclipirea din ochii persoanei dragi la primirea acestui cadou deosebit.


produse pe pagina

produse pe pagina