Catalog

Disponibilitate v

Oferte speciale

Momentan pregatim oferte pentru dumneavoastră

Pentru birou

 • Office

  Va propunem cateva aranjamente florale moderne pentru firme, institutii, hoteluri, restaurante, sali de conferinta sau alte locatii office. Aceste aranjamente florale unicat au fost realizate cu multa migala si atentie, utilizand flori artificiale deosebite, toate cu aspect natural. O pata de culoare pe birou sau in sala de sedinte, la intalnirile business.

 • Copacei cu flori

  Tuturor ne plac pomii infloriti! De ce sa nu avem si acasa si la birou -  tot timpul anului, unul sau mai multi? Aceste aranjamente florale unicat au fost realizate cu multa migala si atentie, utilizand multe-multe flori artificiale deosebite, unele pastel, altele intens colorate, toate cu aspect natural. Ghivecele in care au "crescut" copaceii sunt, marea majoritate, viu colorate si asortate cu continutul lor spectaculos.

 • Cutii lemn cu flori

  Cutiile din lemn impodobite cu multe-multe flori uni, pastel sau viu colorate ar arata foarte bine si pe biroul sau masuta dumneavoastra! Dimensiunea acestor aranjamente unicat difera in functie de dimensiunile cutiilor din lemn folosite si de florile deosebite cu care au fost "incarcate". 

  Un cadou perfect de care s-ar putea bucura oricine! Trebuie doar sa-l comandati!