Catalog

Disponibilitate v

Oferte speciale

Momentan pregatim oferte pentru dumneavoastră

Pentru casa

 • Locuinta

  Chiar si iubitorii de flori, alergici la polenul florilor naturale, au o diversitate foarte mare de flori artificiale cu care isi pot colora locuinta. Aranjamentele BeatrixArt sunt realizate din flori artificiale cu aspect natural din matase, flori artificiale "real touch", flori artificiale din polifoam, dar si plante naturale uscate, plante naturale conservate si decoratiuni naturale uscate, precum si alte obiecte provenite din natura. 

  In aceasta categorie am inclus toate aranjamentele florale pe care le propunem pentru acasa - locul unde revenim intotdeauna cu mare placere dupa o zi obositoare petrecuta la serviciu, acasa - locul unde ne petrecem timpul impreuna cu cei dragi, cu familia. Cu aceste aranjamente florale incercam sa infrumusetam casele dumneavoastra. Este minunat ca atunci cind intri intr-o locuinta, sa gasesti un aranjament floral pe masa din living, pe o polita langa cartile din biblioteca sau intr-un colt linistit...

 • Baie

  Pentru a va bucura de clipele petrecute in aceasta incapere, un aranjament floral pe o etajera sau in fata unei oglinzi va vor incinta privirea si vor creea o ambianta placuta.

 • Bucatarie

  La crearea bunei dispozitii, propunem diferite aranjamente din flori artificiale si, fara sa va faceti probleme ca trebuie sa le schimbati apa sau sa le tineti mereu langa fereastra, ele va vor lumina incaperea chiar si de pe corpul suspendat sau de pe blatul mobilei de bucatarie.


produse pe pagina

produse pe pagina